Er waren nogal wat boeidelen en andere houten onderdelen van onze kantine op Sportcomplex Meinga verrot. Klusbedrijf Jonker en timmerbedrijf Visser zijn druk bezig om onze kantine weer op te knappen!
Echter zullen de verfwerkzaakheden door vrijwilligers van zowel de ijsclubs als KV It Wetterlân gedaan moeten worden.
Het ligt in de bedoeling dat we proberen de komende weken met z’n allen deze klus te kunnen klaren. De vakantieperiode is niet bepaald de meest geschikte periode om veel vrijwilligers te vinden maar we proberen het toch!

Het plan is:
We vragen al onze leden en/of ouders van jeugdleden of ze bereid zijn 1 dagdeel te komen helpen.  Van het aantal aanmeldingen maken we een schema en op die manier hoeft een ieder maar 1 keer te helpen (meer mag ook natuurlijk). Als we per dag(deel) een stuk of 3 vrijwilligers hebben dan kunnen we een heel eind komen.

Onze kantine is van ons allemaal en alleen als we allemaal een steentje bijdragen is de klus niet zo groot. Maar als het neer komt op slechts een handjevol leden dan is het wel een hele grote klus. Dus heb je de komende weken een dagdeel tijd kom ons dan helpen!

Als je bereidt bent te helpen zou je je dan aub aan willen melden door een mailtje te sturen naar kantinemeinga@gmail.com
En geef daarbij ook aan welke dag en welk dagdeel je kan (ochtend, middag, of evt. avond). Te beginnend van vanaf vrijdag 10 juli – tot we klaar zijn. Dat kan al heel snel zijn als we alle dagen kunnen bezetten maar we willen graag voor het einde van de schoolvakanties klaar zijn.

Met vriendelijke groet,

Jelte Annema
Beheerder Kantine Meinga.