11 novimber is de dei

Sint Maarten, de aftrap van het carnaval, allemaal erg leuk op 11 november. Maar het weegt niet op tegen de feestelijke avond die KV It Wetterlân dan organiseert. Laat al je afspraken vallen en als je er geen hebt, dan heb je er nu eentje.

Om het succes van vorig jaar te overtreffen hebben we nu ook weer een bjusterbaarlijk programma samengesteld. En voor de diehard friezen onder ons is het nog eens dubbel genieten. Deze avond staat in het teken van it lân fan ús mem, pompebledden, bûter brea en griene tsiis. Kortom it Heitelân.

Wat we precies gaan doen houden we nog even onder de platte mûtse mei klep. Iedereen kan meedoen, of je nu jong of oud bent. Een feest is alleen een succes als je samen dingen doet en onze activiteit voer je daarom uit met de andere leden, donateurs of vrijwilligers van It Wetterlân.

Vanaf 20:00 uur ben je van harte welkom in de kantine van KV It Wetterlân. Er staat dan al een slokje voor je klaar. Hierna giet it oan!

Net stinne, der hinne! 

Zo’n feestnummer als jij kan niet ontbreken tijdens deze feestelijke avond. Toch vinden we het fijn dat je laat weten of we je kunnen verwachten. Meld je daarom aan via deze link!